Ontstaan HES-D’s BBQ

How the King of BBQ came to be

HES-D’s BBQ is gestart als een familie bedrijf. Samen met zijn vrouw en twee neefjes begon dhr. Hesdy de business. De naam van het bedrijf is afgeleid van zijn artiesten naam ” HES-D”. Hij was (is) een heel bekende artiest binnen de Surinaamse samenleving, maar uiteindelijk heeft zijn passie voor BBQ het gewonnen.

Onze core business is BBQ: BBQ – kip, – varken, – spare ribs en baby backribs.

 

Dit alles gebeurde op de hoek van de Nieuw Charlesburgweg en de Ringweg onder een rode 3 bij 3m tent. Het was een geslaagd begin, onze porties  en de smaak waren meteen in trek! Dit heeft al heel gauw geleid tot het besluit om uit te breiden. Het werdt zo druk, dat de locatie te klein werdt. Binnen een jaar verhuisde hij naar de Ringweg # 108, ongeveer 800 m van de oude locatie. Deze keer is het wat groter opgezet. Nu kun je er gezellig zitten en genieten van een borrel.

 

De vraag naar HES-D’s BBQ was groot en men kwam van ver om BBQ bij HES-D’s te kopen. Gezien het succes aan de Ringweg is binnen 3 jaren besloten ook een filiaal op Latour te openen. De opzet van dit filiaal was met de gedachtte dat men niet alleen komt afhalen maar ook echt gezellig blijft eten en drinken op de plek.

In 2016 is gestart met het verkopen van worstwaren en beide filialen hebben een worststand.

HES-D’s BBQ is nog steeds de grootste BBQ zaak in Suriname en ook de enige BBQ zaak met een filiaal.

The King of BBQ @ the grill himself.